Počítač ovládať sa oplatí

Počítačová gramotnosť je už bežnou súčasťou nášho života a v prevažnej miere aj samozrejmosťou kritérií pre prijímanie do zamestnania. Tí, ktorí z nej ovládajú viacej, majú výhodu. 
Mladšie ročníky prichádzajú do praxe vybavené základnými vedomosťami, ktoré však vždy nestačia. Pre skôr narodených zas bolo otázkou času, kedy budú musieť podstúpiť „doučovanie“.
Bez ohľadu na vek sa ľudia stretávajú v rôznych kurzoch, aby sa naučili, či zdokonalili ovládať možnosti, ktoré programy v počítači umožňujú. Jedným z organizátorov kurzov v Rožňave je agentúra Gemedia, sídliaca v podnikateľskom inkubátore.    
„Po úspešnom februárovom kurze Spravujeme webstránky , ktorý sme pre nečakaný záujem museli reorganizovať ako súbežne prebiehajúci dvojkurz, sme pripravili ďalšie dva, tentokrát v oblasti používania počítačov, internetu a e-mailov pre začiatočníkov a podrobného zvládnutia kancelárskych programov World a Excel na pokročilej úrovni,“ uviedol pre Inforoznava.sk  Jaroslav Verlík.  
Ako ďalej spresnil, v štádiu príprav sú dlhodobé kurzy Adobe Photoshop, Grafický dizajn firemných, úradných a osobných tlačovín ako aj ďalší kurz Spravujeme webstránky s tematikou ovládania jazyka HTML, CSS a správy webov.
Podrobnosti o jednotlivých kurzoch nájdete kliknite sem, alebo na stránke Softmarket.sk 

- red -

O autorovi - red -

Redakčný text, kontaktovať nás môžete na e-mailovej adrese redakcia@inforoznava.sk

Zobraziť všetky príspevky od - red - →

× Odporúčané

Prenosy z rokovaní môžu snímať automatické kamery