Katastrofa a zlodejina

01„Ja vám poviem, čo je problém tu na Slovensku – nenažranosť a hon za mamonom. Tunajší podnikatelia chcú zbohatnúť čo najskôr, tak vám separátne spoplatnia ešte aj mlieko do kávy, kečup, horčicu, tatársku omáčku, či oblohu,“ hovorí v rozhovore pre Sme.sk Pavel Pospíšil.  
 
„Ako novinár ste tu možno prvý pionier, ktorý otvorene napíše, že služby v reštauráciách na Slovensku sú hrozné a v Európe ojedinelé. Takto to predsa nemôže fungovať, veď národ sa tu necháva okrádať, akoby to bolo niečo úplne prirodzené! Čo ste sa tu všetci zbláznili?“ pýta sa na inom mieste zaujímavého rozhovoru Pavol Pospíšil.
 
Celý si ho môžete prečítať kliknutím sem.
Foto & video: Sme.sk

- red -

O autorovi - red -

Redakčný text, kontaktovať nás môžete na e-mailovej adrese redakcia@inforoznava.sk

Zobraziť všetky príspevky od - red - →

× Odporúčané

Prenosy z rokovaní môžu snímať automatické kamery